dimarts, 10 de novembre del 2015

CUBA: DIES 317 a 321 - CAYO SANTA MARÍA


Ara sí, el viatge està arribant a la seva fi i abans de tornar a la fantàstica rutina diària hem decidit prendre'ns 4 dies de merescudes “vacances. Quatre dies destinats a no fer completament res, allotjats en un hotel all inclusive (tot inclòs).
 
No és pas el nostre estil de vacances, al contrari, fugim d'aquest tipus de “turisme de polsereta” però ens venia molt de gust passar uns dies als Illots del nord de Cuba i aquí els únics hotels que hi ha són només d'aquesta tipologia.
 



 
Ens vem allotjar a l'Hotel Playa Cayo Santa María i d'ell en vem sortir decepcionats pel servei rebut, per part de més d'un membre del personal. I ja per acabar-ho d'arrodonir, una averia general a l'hotel ens va deixar sense aigua calenta els quatre dies que hi vem estar. D'aquests, nosaltres vem tenir la sort que només un dia i mig ens vem trobar que ni rajava aigua...què implicava això? doncs que vem dutxar-nos, tirar la cadena o rentar-nos les dents amb aigua embotellada. Hi havia altres habitacions que ja portaven una setmana ni mica d'aigua. I per ser un all inclusive, amb el preu que pagues per habitació, ja podrien haver intentat solucionar el tema amb una mica de rapidesa però estàvem a Cuba i el me estan estresaaando és ben verídic. La solució que ens donaven era: es lo que hay, tal qual.
 
 
Però no tot era negatiu, la platja de l'illot era bonica i d'aigües tranquil·les, i la seva llarga extensió ens va permetre trobar el relax solitari que buscàvem.


La platja "de l'hotel"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada