dissabte, 30 d’agost del 2014

INDIA: DIES 5, 6 i 7 - JAIPUR

La nit anterior havíem contractat els serveis d'un autorickshaw que, durant dos dies, ens portaria pels principals monuments i temples de la ciutat. Era un home de confiança de la Guesthouse, i la veritat és que vem estar força còmodes amb ell.
 

El primer dia vem visitar el Hawa Mahal (o Palau del vent; és un palau amb 853 finestres a la façana que tenia per objectiu que les dones reials poguéssin observar la vida quotidiana de la ciutat sense ser vistes); l'Amber Fort (antiga fortalesa amb un complex palauenc situada dalt d'un turó - Impressionant el Hall dels miralls) i el Water Palace (Palau ubicat enmig d'un llac, actualment no s'hi pot accedir).

Amber Fort
Photocall al Hall dels Miralls
Detall del Hall dels Miralls
Water Palace

Façana del Hawa Mahal
 
El dia següent vem prosseguir la ruta anant a conèixer un dels temples hinduistes més importants de Jaipur, el Govind Dev Ji. Just estaven acabant les seves oracions (Rituals i mantres) i no vem poder-ho gaudir massa.
Dones hinduistes cantant al Temple

El que si vem gaudir, i moooolt, va ser l'activitat que vem fer després: montar, donar de menjar, pintar i dutxar elefants!! Increïble i inoblidable experiència!! Espectaculaaaaaar!!!

Jordi, Judith i Thara

L'hora del bany
A l'Elephant Village vem estar 5hores, quan en principi l'activitat tenia una duració de 3hores, però l'amo, el jove Vijay, ens va convidar a dinar al jardí de casa seva i allà vem estar descansant i xerrant una bona estona.
 
Després d'aquesta gratificant i única experiència, vem fer una visita ràpida al baorí proper a l'Amber Fort, un conegut "aljibe" escalonat que servia d'emmagatzematge d'aigua i també en comenten que ara l'utilitzen de piscina.
El baorí d'Amber
I finalment vem anar a veure el Temple dels Monos, el qual ens va decepcionar una mica però ens va permetre veure una bonica posta de sol. No tenen un temple en sí dedicat a aquest animal (els hindús consideren a diversos animals com sagrats) sinó que tres petits santuaris situats dalt d'una muntanya on per arribar-hi et creues amb centenars de monos.
Admirant la posta de sol

Descansant una estona

Intentant refrescar-se

L'endemà matí el vem dedicar a donar voltes i xafardejar per les tendetes de la Pink City.
Eeeeiii!!
La tarda s'acostava i ens tocava canviar de ciutat. Ens espera Agra i el seu Taj Mahal!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada