dijous, 30 d’octubre del 2014

TAILÀNDIA: DIES 55 a 58 - KO LANTA

Després de diverses hores de carretera i de creuar dos ferris amb la mini-van (una paranoia això d'estar en un vaixell dins d'una furgoneta!) arribàvem a Ko Lanta prop de les 16:00h. Però la mini-van ens va deixar una mica allunyats de l'hotel així que, com no sabíem exactament la distància que hi havia vem provar d'anar-hi caminant...més de 2km amb les maletes a l'esquena i amb un sol que picava força!

Com sovint fem, només vem reservar hotel per la primera nit perquè preferim veure-ho de primera mà i, si hi sentim a gust, allargar l'estança. Però al Lanta Coral Beach Resort (300THB – Hab. doble), al realitzar el check-in, ens va comunicar que no tenia habitacions disponibles per l'endemà...doncs a gaudir al màxim del lloc el que poguéssim d'aquell dia: vistes de la posta de sol i platgeta quasi tocant el nostre bungalow.
 
El nostre superbungalow
 

Des del "balcó de casa" veiem el mar
Posta de sol des de l'hotel de Ko Lanta


 
 
 
 
 
 
 


 
 
Sopant vem conèixer a un parell d'amigues lleidetanes (Núria i Laia) amb les que vem compartir no només la vetllada sinó també els nostres dies a Ko Lanta i, posteriorment, a Ko Tao.

Com elles estaven també amb la mateixa situació que nosaltres, l'endemà matí vem agafar les maletes i tot compartint tuk-tuk vem arribar a la que seria “la nostra casa” durant els següents tres dies: el Lanta Naraya Resort (300THB – Hab. doble amb A/C – Recomenable). Al mateix hotel vem llogar un parell de motos i aquella mateixa tarda vem començar a explorar l'illa tot visitant els seu poble més gran: Ban Sala Dan i anant a sopar amb l'Andrea i el Guillem, la parella que havíem conegut a les Perhentian (Malàisia) que amb la que tornàvem a coincidir a Ko Lanta.

 
El dos següents dies els vem dedicar a fer ruta per l'illa; un dia pel nord, i l'altre pel sud, parant a poblets, mercats locals i platges.

El "shejas"
Prenent una copeta a la llum de la lluna
 
 
 
Dia de motillo per l'illa de Lanta
 
De relax...




 
 
 
 
 
 
 
 
I l'últim dia a gaudir del fons marí realitzant un tour de dia complet per les illetes del voltant on destacaríem la visita a una llacuna interior que s'accedia nadant a les fosques per una cova, només per això ja el tour va valer la pena!


La llacuna amb la seva cova d'accès al fons

 

Aquí ens separàvem de les noies per després retrobar-nos a Ko Tao.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada