dilluns, 9 de març del 2015

INDONÈSIA: DIES 136 a 145 - BALI


De Gili Trawangan vem agafar un fast boat (ferry ràpid) que en un parell d'horetes ens deixava al port de Sanur, a l'illa de Bali, i d'allà una furgoneta (prèviament contractada) fins a Ubud, on ens hi ubicaríem com a “camp base” de la nostra ruta per la illa.
El trajecte en ferry no va ser gaire tranquil: hi havia mala mar, onades molt picades i zones amb fortes pluges així que la tripulació, al quart d'hora d'estar navegant, ja estava repartint bossetes de plàstic a “punta pala” :s. Nosaltres vem sobreviure al mareig però no va ser gens fàcil superar-ho!
Bali ens rebia amb un fort aiguat. Ja ens ho veiem a venir, més que res per l'estat de la mar i perquè aquí, al gener, és època de pluges. Però bueno, no passa res, sabíem que ens podia passar.

Vora les 18h arribàvem, xops, a l'Arjuna House II (hab. doble amb bany privat i esmorzar – 8,51€/nit) per quedar-nos-hi, en principi, unes 5 nits però finalment a la tercera ens vem canviar al Suarsena Bungalows, pagant un pelet més però més acollidors.
Els primers dies a l'illa van ser de descans, per passejar per la ciutat, per conèixer la zona i descobrir els seus puras (temples hinduistes).



 
A partir del tercer dia vem llogar una moto que ens va servir per desplaçar-nos lliurement durant la resta de la nostra estada a Ubud, per 50.000IND/dia. Una bona elecció creiem.
La cova dels elefants, el Monkey forest, volcans amb doble cràter i rodejats d'un acollidor llac al Gunung Batur, degustació de cafès i tast del cafè de Luwak (el més car del món) a les plantacions de cafè de la zona, relax a la platja de Sanur observant com locals i estrangers surfejaven les onades, passejar pels carrers d'artesans d'Ubud i els seus poblets, anar a mercats locals a fer un mos, perdre'ns entre petits poblets i camps d'arrossals, gaudir de les impressionants postes de sol, endinsar-nos en els milers de puras que hi ha, assistir a una dansa local amb foc o passar una tarda de compres per Kuta beach. Tot això i més en una illa que ens ha encandilat amb els seus fantàstics paisatges i amb la seva amable gent. Poder ens va rebre amb un fort aiguat (tenia un mal dia :p) però que ens ha acomiadat amb un esplèndid sol, deixant-nos un gran somriure al rostre.

Estanc a la cova dels elefants...


...on les carpes havien d'anar de costat perquè no hi cabien!

Monkey Forest: el mono després de preguntar-li quan sortirem de la crisi econòmica :p
"El crestes"



Jugant amb els meus pantalons :p






No creiem que fos el moment (cementiri) 

Vistes del llac i el volcà Batur

Des del poblet de Kintamani...
...a la carretera fent l'indi




Cacau

un Luwak,l'animal que "processa" el cafè més car del món 
Tast de cafès

 

Postes de sol entre arrossals
Sortint del temple, amb els tratges típics balinesos

Terrasses d'arròs de Jatiluwih a Tabanan
 





Fabricació de màscares de venta al major
Treball artesanal 100%


 
Temple Pura Tanah Lot
Nusa Dua

L'espectacle balinès Kecak Fire & Trance Dance (75.000IND)

Batman: Mascle o femella?
Fent-se les "longuis" per no ser la següent en entrar a cuina
Un petulu, au local només resident a Bali


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada