dijous, 26 de febrer del 2015

INDONÈSIA: DIES 128 a 135 - LOMBOK i ILLES GILI


LOMBOK

A Lombok hi arribàvem per aire, en avió des de Sulawesi. El nostre objectiu era arribar a les Illes Gili però volíem aprofitar que l'avió ens deixava a Lombok per conèixer una miqueta aquesta illa, que està a tocar de Bali.

Només hi vem passar dues nits (Reesa Homestay: hab. doble, bany privat i esmorzar – 22,67€/nit) però creiem que van ser suficients per conèixer Senggigi encara que, evidentment, haguéssim necessitat molts més dies per descobrir l'illa, que encara dóna la sensació que no està turísticament explotada i que t'he molt per veure. I això ens agrada, és el que busquem, però a Indonèsia tenim els dies comptats (un vol el 13/01 ho corrobora) i no podem allargar més del previst les estades planificades.




Amb ganes de més, abandonàvem Lombok per ubicar-nos a les Illes Gili, on hi passaríem el cap d'any. Un cap d'any completament diferent al viscut fins ara: amb sol i platja. Pel desplaçament vem contractar un pack a la Homestay (70.000IND/pax) que incloïa: trasllat en furgoneta des de l'hotel fins al port de Bangsal i d'allà barca pública fins a Gili Meno.

La barca pública que ens va portar a Gili Meno
 
 
ILLES GILI

Les Gili Islands són unes illetes situades al nord-est de Lombok, a poques milles de la costa, a uns 25minutets en barca de la costa. Són tres illes: Gili Air, Gili Meno i Gili Trawangan (la més turística i marxosa). Nosaltres vem escollir la del mig, la Gili Meno, perquè el nostre propòsit era descansar, anar a la platgeta, passejar, fer snorkel, veure les postes de sol, passar el cap d'any d'una manera diferent i... poca cosa més!! I això és el que vem fer, encara que no ho vem poder complir; a les tardes plovia i el cel estava massa ennuvolat per veure postes de sol...però la resta ho vem poder fer tot!






 






Cap d'any 2014-2015

Bon any 2015!!

L'últim dia abans de partir cap a Bali vem voler passar-lo a la Gili Trawangan, i com el vaixell que havíem d'agafar era des d'aquesta illa, vem aprofitar per quedar-nos una nit i veure l'ambient que s'hi respirava: mooolt de guiri jove, turístic i a tope. Preferim la tranquil·litat de Meno mil vegades!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada