dimarts, 14 de juliol del 2015

PERÚ: DIES 262 a 267 - LIMA


Fundada per Pizarro l'any 1.535, la ciutat de Lima (antigament coneguda com la “Ciudad de los Reyes”) es va desenvolupar molt ràpidament comptant amb més de 25.000 habitants un segle després de la seva creació. Va ser llavors quan es convertí en la capital de la Sud-Amèrica Hispànica.
 
A causa d'un sisme durant el s. XVIII, la ciutat va quedar quasi totalment destruïda. Després d'aquest malaurat succés la “nova” Lima es dotava progressivament d'esglésies i palaus, i les cases d'estil colonial limeño introduïen patis, balcons i portes en les seves noves edificacions.
 

Amb un centre històric rehabilitat, varietat de museus, una de les places d'armes més bonica del país i diversos barris amb encant, Lima es converteix en una ciutat amb múltiples llocs que visitar.
 
 
Durant els quatre dies que vem estar a Lima ens va donar temps a visitar el barri de Barranco on hi trobem la enjardinada plaça d'armes, l'antiga catedral amb el seu mirador darrera i el Puente de los Suspiros on conten que si aconsegueixes creuar-lo sense respirar pensant en un desig, aquest es compleix (impossible! Sembla fàcil però no ho és!). També visitàvem el Museu d'Art Modern, el mirador del barri de Miraflores, caminàvem pel quilomètric passeig marítim, ens apropàvem a la costa verda (zona amb diversos parcs) i, per suposat, visitàvem el casc antic de la ciutat, la catedral i les seves criptes subterrànies.
 


Parque del amor


La costa verda


El puente de los suspiros








La tomba de Francisco Pizarro
Significatiu quadre dins la catedral
Interior de la catedral



  
Última parada del nostre viatge per Sud-Amèrica. Ara tocava un país molt esperat: Mèxic, on ens esperava el meu germà, que resideix allà i que feia 4 anys que no abraçàvem!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada